Szolnoki kőművest keresel?

Gyorsított ajánlatkérés(ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából kőművest!

Ők mind vállalnak kiszállást hozzád (Szolnok).

79 aktív Kőműves – ők vállalnak munkát nálad (Szolnok).

Szabó Zsolt
Adatlap megtekintése
Szabó Zsolt

Kőműves

Hang-, tető-, hőszigetelés

Épületbontás

Üdvözlök mindenkit. KÉREM OLVASSÁK EL MEGKERESÉS ELŐTT! Mi egy 5éve együtt dolgozó 6fős 100százalékig MAGYAR szakemberekből álló csapat vagyunk. Vállalkozásunkat 5éve kezdtük ez alatt az idő alatt számtalan referenciát szereztünk.Leinformálható szinten. Előleg és előfinanszírozás nélkül dolgozunk.Számlaképesen. Nálunk munkakezdésnél a szakmunkásbizonyítványok felmutatása nem okoz gondot mint sok konkurens vállalkozónál. Csapatom felépítése: 3 kőműves,1 ács,1 heggesztő,1segédmunkás. Fő tevékenységeink: -Szerkezetkész épületek építése. (Szilárd ill. könnyű szerkezetből) -Homlokzati hőszigetelés. -Kerítés és támfal építés. -Térkövezés. -Térbetonozás. -Faszerkezetek építése. -Tető héjazat csere. -Lapostetők szigetelése gv lemezzel. -Kerítések,stablondeszkák festése. -Egyéb kőműves munkák... Kiszállási díjjam Pest megyében 6000ft.Szolnok megyében 4000ft.Hajdúbihar megyében 5000ft.Békés megyében 5000ft.Dunántúlon 10 000ft.Kiszállási díjjat helyszíni megállapodás esetén nem kérek,amennyiben utólagos árajánlat szükséges és elfogadják, abban az esetben a munkadíjjból levonódik.Esetlegesen van lehetőség helyszíni felmérés előtt egy hozzávetőleges árajánlatra email-ben amennyiben tudnak képeket csatolni és méreteket.Árajánlat készítés ingyenes. Hívjon bizalommal, a hét minden napján 08:00-20.00ig. Szabó Zsolt 69 Kérem kizárólag komoly szándékkal keressenek. És annak tudatában hogy nem ingyen vagy mégolcsóbban dolgozunk. Nem sorolom magunkat a drága kategóriába.De viszont nem szeretnék versengeni a 150 000ft-ért mindent is megcsinálunk,mindenhez is értünk,30év garancia bízzon bennünk konkurens csapatokkal. Nálunk a segédmunkások is szakmával rendelkező emberek. Eddigi tapasztalatom hogy a konkurencia a 7000ft-os 6-8osztályos embereivel a munkák 70százalék-át elvállalja aztán keresnek minket hogy mit tudunk ebből kihozni? Az ilyen jellegű megkereséseket ha egy mód van rá ne nálam kezdeményezzék. Ha olcsót szeretne nem lesz jó,ha jót szeretne nem olcsó ,de ha 2szer kell megcsináltatni jó akkor sem lesz,de viszont úgy már nagyon drága. Úgy gondolom elég garancia az bárkinek is hogy a munkámért kizárólag utólag kérek pénzt,csak átvett munkáért várom el a fizetést. Köszönöm hogy elolvasta.
Bővebben
41 megbízás
12 vélemény
93 fotó
Szolnok
Baktai Anikó és Turi Ferenc
Adatlap megtekintése
Baktai Anikó és Turi Ferenc

Kőműves

Ács

Tetőfedő

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Üdvözlünk mindenkit! Baktai Anikó és Turi Ferenc irányításával, több éves tapasztalt csapattal dolgozunk. Építő munkákkal foglalkozunk, teljes körű kivitelezéssel. Ács, Tetőfedő-Bádogos, Kúpcserép kenés, Lécezés, Fóliázás, Új tetők készítése és Kijavítása, Beázás elhárítás. Kőműves munkák A-Z- ig. Homlokzat és Padlás Szigetelés. Festés, mázolás beltéren és kültéren. Hívjanak bizalommal.
Bővebben
42 megbízás
19 vélemény
39 fotó
Szolnok
Kállai László
Adatlap megtekintése
Kállai László

Kőműves

Kertépítés

Földmunka

29 éves gyakorlattal sok referencia munkával vállalom csapatommal kertek felújítását, térkövezését. Keritesek epitesre, kisebb épületek alaptol való felhuzasat, valamint egyéb- a lakásokon lévő kőműves munkákat, glettelest, szobafestest, mázolást.A csapat józan életvitelű- bármilyen távolságon (szállón is) vállalom a kivitelezési munkákat.
Bővebben
74 megbízás
23 vélemény
23 fotó
Jászladány
Mága Zsolt ev.
Adatlap megtekintése
Mága Zsolt ev.

Kőműves

Földmunka

Burkoló

Üdvözlöm, tizenöt évnyi szobafestői tapasztalattal rendelkezem. Amit igérni tudok: rendezett munkaterület minden nap végén össze takarítva, precíz minőségi munka nem pedig egy elkapkodott gyors és minőségtelen végeredmény amit sajnos én is sok helyen látok. Számlaképesen a munka felmérése után tudok csak árat mondani árajánlat formájában. Köszönöm, hogy elolvasta.
Bővebben
Szolnok
Szabó Béla - Sinsity Media Communicatio Kft.
Adatlap megtekintése
Szabó Béla - Sinsity Media Communicatio Kft.

Kőműves

Fűtésszerelés

Bádogos

Tisztelt jövendőbeli megrendelőim! Szeretnék pár szoba önöknek be mutatkozni . Szabó Bélának hívnak 10 éve vagyok a szakmába . Csapatom 17 főből áll. Amiben minden féle szaktudással rendelkező ember megtalálható . PL: Kőműves , ács, hideg meleg burkoló , víz , gáz szerelő , villany szerelő stb. Cégünknek saját tervezője van saját műszaki ellenőrei és még saját (fmv) így teljes generált kivitelezést tudunk vállalni . Ingatlanok tervezése építése teljes körüli kivitelezés kulcs átadási . Követelményeknek mindig tökéletesen eleget teszünk és minden munkát úgy végez tettem mintha sajátom lenne , így a megrendelőktől mindig pozitív vissza jelzést kapok . Keresen és hívjon bizalommal köszönöm hogy el olvasta a bemutatkozómat . Tisztelettel: Szabó Béla .
Bővebben
1 megbízás
18 fotó
Szolnok
Újjáépítők-Lakásfelújítás országosan - Mága István
Adatlap megtekintése
Újjáépítők-Lakásfelújítás országosan - Mága István

Kőműves

Szobafestő, tapétázó

Tetőfedő

Lakásfelújításon gondolkozik? Nem tudja kihez tud fordulni, aki minden elképzelését valóra váltja? Veszélyesnek látszik egy épület? Szeretné vályogházát felújítani, modernizálni? Az állami támogatást szeretné maximálisan a lakására fordítani? 25 éves szakmai tapasztalattal, megfelelő végzettséggel és hozzáértéssel vállaljuk a csapatommal teljes házak felújítását, de kisebb felújitasi, javítási munkákat is. Az ország egész területén dolgozunk, garanciával. A határidőket és az árajánlatban szereplő összegeket betartjuk. Vályogházakat, téglaépületeket, faházakat is vállalunk, egyedi igényeket is megvalósítunk. Minden belső és külső munkát el tudunk vállalni: Ablak beállítása Ajtó beállítása Gipszkarton szerelés Gipszkarton ragasztás Gipszkarton válaszfal és mennyezet építés Álmennyezet készítés Külső szigetelés Burkolás,fürdő szoba csempézések Dryvitolás Vakolás, glettelés, kőműves munkák Járda készítése, kisebb térkövezés Kerítések tervezése és kivitelezése Előtetők, kocsibeállók készitése Kerti bútorok készítése kreatív, egyedi ötletek szerint Bútor összeszerelés Bútor szétszerelés Bútor javítás Egyedi bútorok tervezése és kivitelezése Profilozás Lapraszerelt bútorok összeszerelése Laminált parketta lerakása Festés és mázolás: belső és külső festés Falburkolatok felhelyezése Tapétázás Általános épülettakarítás Tető keszítés, ács munkák Bármilyen lakásfelújitási munkák Kertrendezés Zöldterület-kezelés
Bővebben
1 megbízás
Szolnok
Kovács Tamás  Máté
Adatlap megtekintése
Kovács Tamás Máté

Kőműves

Ács

Szobafestő, tapétázó

Üdvözlőm önöket. Ha gyors és precíz munkát szeretnének keressenek bizalomal.
Bővebben
Szolnok
Sándor Martin
Adatlap megtekintése
Sándor Martin

Kőműves

Ács

Szobafestő, tapétázó

Üdvözletem!! Kèrèsre, e-mailban tudok munkáimról kèpet küldeni !! 13èv tapasztalattal rendelkezem, rugalmas vagyok, munkámra igènyes ès precíz
Bővebben
Szolnok
Lászlóvári József
Adatlap megtekintése
Lászlóvári József

Kőműves

Hang-, tető-, hőszigetelés

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Üdvözlöm. Vállalok lakásfelújítást, hőszigetelést,nyílászáró beépítést illetve burkoló és általános kőműves munkálatokat. Munkám során és végeztével egyaránt kiemelten fontos a tiszta, rendezett környezet. Szolnok és 120 km-es körzetében vállalom munkáim nagy részét. Gyors felmérés, kedvező árak, de NEM INGYEN dolgozunk!!! Az olyan jellegű megkereséseket, amelyben 3000 Ft/m2 áron burkolunk-e, vagy szigetelünk-e, legyenek kedvesek másnak címezni, illetve az olyan kókányokat megkeresni vele, akik el is vállalják ennyiért!! Amennyiben bármilyen esetleges kérdése merülne fel, keressen bizalommal!! Köszönöm, hogy elolvasta! :)
Bővebben
5 megbízás
2 vélemény
26 fotó
Szolnok
Sarkadi Kálmán Gábor
Adatlap megtekintése
Sarkadi Kálmán Gábor

Kőműves

Burkoló

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Jó napot kívánok több mint 10éves szakmai tapasztalatát mögöttem és csapatom mögött szép precíz munkát végzünk akár garanciával is köszönjük ha minket választ. Keressen bizalommal.
Bővebben
10 megbízás
5 vélemény
1 válasz
80 fotó
Szolnok

Kőműves vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Szolnoki kőművesek összesen 849 értékelést kaptak, 3.48 csillagos átlaggal.